,

Омажи се со некој кој има прекрасна душа

  Омажи се со некој што го сакаш со сето свое срце. Некој кој те возбудува емотивно, интелектуално и сексуално. Некој што те разбира и не сака да те промени. Ништо добро нема да излезе ако не сте си верни еден со друг. Омажи се со твојот најдобар пријател. Најдете го лицето со кое сакате да споделите сè - од најмалите детали на вашиот ден до најголемите планови за вашиот живот. Омажи се со некој со којшто сакаш да го поминеш крајот на секој ден и на крајот на твоите деновите. Никогаш не се мажи затоа што мислиш дека е време, туку затоа што си ја нашла вистинската личност - без разлика колку долго време ќе ви треба Омажи се со некој кој има прекрасна душа. Личност која не се плаши да покаже љубов или да биде сакана. Најди го човекот кој те охрабрува да бидеш најдобрата верзија на себе. Кога го сторите, бидете мили кон него. Покажете ја вашата благодарност и љубов секојдневно на лицето кое ви го дава скапоценот подарок за да го споделите вашиот живот со вас.