,

Повеќе од прекрасни вести за Алек Болдвин и неговата сопруга! Честитки!

Актерот Алек Болдвин ќе стане татко по петти пат. Неговата идна принова е исто така четврта од неговата моментална сопруга, Хилалија. Среќната вест беше објавена токму од неа на социјалната мрежа Instagram, каде таа посочи дека утре ќе направи специјална торта, со која им каже на останатите деца дали ќе имаат братче, или сестричка и ќе го објави полот на бебето подоцна и во социјалните мрежи.