,

Почнал да ја условува жената: Добил одговор што го оставил без текст

Младо семејство. Мажот и приоѓа на жената и вели: -Драга, сега сме во брак, така да е време да позборуваме за правилата во нашето семејство. Да не се караме без врска, сакам да ставам точка на „и“: Имам само три правила. -Прво правило: секој четврток со другарите играм ФУДБАЛ. Дожд, снег, бура - било што - сеедно е, јас одам на фудбал. Јасно? -Јасно, одговорила жената. -Добро. Второ правило: секој петок со пријателите одам во БАР. Тоа, исто така е во ред? -Да, секако. -И трето правило: лошо време, земјотрес, роденден на мајка ти - без разлика на настанот - секоја сабота јас сум НА РИБОЛОВ. Дали е јасно и тоа? -Јасно, - одговара жената. -Само тоа? Ништо повеќе нема да кажеш? Можеби имаш некој приговор? Или можеби и ти имаш свои правила? -Не, се е во ред. Што се однесува до правилата - имам само едно. Секоја вечер во 10 часот јас имам секс. Дали мојот маж е дома или не, мене апсолутно ми е сеедно-кај мене е време за -СЕКС!