,

Првата фотосесија за Marella со Каролина Гочева

Магнетик ја започна 2018 со ново заштитно лице- Каролина Гочева. Повеќе од 25 години групацијата на модни брендови Магнетик постои кај нас и ги претставува едни од најдобрите светски брендови кај нас: Weekend Max Mara, Marella, Max&Co, Pennyblack, Liu Jo, Pinko, Gerry Weber, Motivi, Oltre, Fiorella Rubino, Carpisa и Yamamay. Првата фотосесија е за италијанскиот бренд Marella од групацијата Max Mara. Marella постои како дел од групацијата Магнетик повеќе од 11 години. Marella нуди парчиња за жена која го има изградено својот стил, која е динамична, позитивна и посебна. Гламурозен, современ женски бренд кој го отсликува италијанскиот стил во буквална смисла. Оваа сезона Зад оваа соработка стои Јована Зука како фотограф, очекуваме повеќе фотографии во текот на овој месец. А Магнетик го најавуваат и првото модно видео за Marella кое исто се очекува да излезе овој месец.