Прво Кокев Trunk Show

Дизајнерката Кокев го најави првото Кокев Trunk Show, кое ќе се оддржи во салонот во ГТЦ на 2ри кат, во сабота, 16ти Декември од 12:00 до 19:00 часот. На ова шоу ќе биде презентирана новата колекција венчаници 2018 од Вашиот омилен бренд Кокев.