,

(ГАЛЕРИЈА) Предлог модни бизнис комбинации

Секојдневните обврски на работното место носат свои предизвици, како професионални така и модни. Што да се облече а сепак да се остане доследен на трендовите, каде воедно треба и да се запази дрес- кодот на работното место е прашањето кое најчесто си го поставуваме кога стоиме пред нашиот плакар. Ваквите секојдневни моно дијалози често знаат да не измачуваат, но и да ни ја разбудат креативноста кога станува збор за нашиот стил на носење. Како што се менуваат трендовите, така се менуваат и правилата на облекување на работното место. Повеќето работни места дозволуваат свој начин на облекување нормално во умерена доза на суптилност, софистицираност и сепак во рамките на бизнис дрес-кодот. За вас, денес ги одвоивме нашите модни бизнис предлози, кои се надеваме ќе ви помогнат во понатамошниот избор на модни парчиња кога станува збор за бизнис гардеробата. За Женски Магазин, Нина Беадер  Fb strana : https://www.facebook.com/BeaderHristina/ Web Strana : https://ninabeaderblog.wordpress.com/