Престани да го кршиш своето срце

Престани да се обидуваш да го промениш тој кој не сака 

Престани да даваш шанса на тој која за злоупотребува 

Престани да се враќаш на местото од каде срцето ти избега 

Престани да веруваш во нивните зборови и игнорирај ги нивните постапки 

Престани да се даваш целосно на тој кој не ти возвраќа ни малку 

Престани да се бориш за врска во која си сама 

Престани да го кршиш своето срце 

Трент Шелтон