,

РЕЦЕПТ: Баунти тoрта

За денес здрава Баунти тoрта за сите. Од најмали до најстари… Заспаа моите по дома и мене буквално во 23 ч ме мачеше мислата дали оваа торта може да успее. Имав сѐ што ми требаше и се фатив за работа. Филот и основата ми изгледаа вкусно, но морав да чекам како ќе преживее до наредното утро. Бидејќи преживеа и многу беше вкусна ја снема брзо 

          


        </div> <!-- end entry article -->


        
        <div class=