,

Рецепт за побрзо растење на косата

Нема кој не посакува лесен и едноставен рецепт за побрзо растење на косата. Во прилогот ве советуваме што да направите за да го постигнете тоа. Се што ви е потребно се: 1 жолчка, 1 лажичка рицинусово масло и една лажичка јаболков оцет. Сето тоа добро се измешува и се нанесува на косата два часа пред миење. За одреден временски период треба да имате добри резултати, ккосата ќе расте побрзо а влакното ќе ви биде сјајно и квалитетно. Пробајте, сигурно ќе има подобрување