,

РЕЦЕПТ: Паста со зеленчук, сусам и слатка соја

2 пати неделно практикуваме паста по дома и оброк без месо. Пастата со зеленчук по мене е одличен здрав ручек но не секогаш. Пастата не е здрава доколку не ја сварите Ал Данте затоа што преварена има превисок гликемиски индекс и му штети на шеќерот во крвта и на срцето, a и нема да ве засити. За кусо време ќе бидете гладни што значи и штети ѝ на вашата линија 

          


        </div> <!-- end entry article -->


        
        <div class=