(ВИДЕО) Сос од зелен бибер – еве што можете да го конзумирате

Ако се одлучите за добро парче месо, бифтек, тогаш добро е да го јадете со сос од зелен бибер. Тоа е најпопуларен сос кој оди со бифтек, или пак со парче туна. Причината зошто овие состојки прават совршена комбинација е во тоа што месото е меко, а сосот дава освежителна лутина. Пробајте го, нема да се покаете. https://youtu.be/Ut6_0ZrGkgs