Среќен роденден Емел! Остани силна секогаш

Таа стоички издржа една голгота. Одвоена од семејното гнездо. Тоа пак и беше мотив да остане силна. Да не потклекне. И кога и беше најтешко. А најтешко за една мајка е да ѝ ги оттргнат децата од нејзината прегратка. Седум години. Ретко открива емоција. И кога зборува за годините поминати во тортурата на едно претходно време. Зборува тивко, но силно. Зборува без да покаже чувства, но ги растреперува чувствата на другите луѓе. Таква била отсекогаш. И во А1 и како дел од семејниот бизнис. Нејзиното срце знае повеќе. Среќен роденден Емел Рамковска! Остани силна, остани најсилна. Докажувај дека жените умеат да пркосат. Посебно кога се нападнати.