Среќен 41

Таа е ведра, секогаш насмеана. Во животот, во секој аспект бара светла точка. Посветена мајка на близнаците Лара и Лука. Фантастична и инспиративна партнерка на нејзиниот Игор. Музиката отсекогаш била ден од нејзината животна приказна. Ја третира дури и професионално како новинар. Во моментов како дел од тимот на Женски Магазин. Милица Џаровска сака да го живее животот максимално. И нека и биде така секогаш. Сите жени се посебни и заслужуваат посебен третман. Секогаш. Среќен роденден Милица, ти посакува твојот Женски Магазин