Три модни трендови за маникир во 2018-та

За да би биле убави рацете, редовно користете крема, заштитете ги од вода и не заборавјате да користите пилинг од време на време. Што се однесува до модните трендови во маникирот 2018-та година , обратете внимание на следнте точки. Облик на нокти Во 2018-та многу е важно обликот на нокти да се поклопува со обликот на прсти. Исто така не заборавајте на должината-класичен облик изгледа убаво на долги нокти. Ако зборуваме за нокти со средна должина, не заборавајте на облик квадрат. Нијанси лакови Во 2018-та може да изберете било која светла боја и не заборавајте на нуд прашкаста нијанса. Францускиот маникир во калсична бела верзија и понатаму е во тренд. За посебни прилики изберете класичен црвен или црн лак за нокти. Дизајн во моден маникир Еднобојниот маникир не изгледа досадно, но исто така слободно може да користите различни дизајни. Може да изберете било кои цртежи, бои, налепници, акценти во боја - во модниот маникир во 2018-та година нема ограничувања. Исти така немојте да се плашите да користите неколку нијанси лакови истовремено.