Утринско кафе со Александра Иванова: Осамувањето како средба со себе наутро

Денот ми почнува со средба со себе. Првите пола саат ги минувам со себе. Се штимам, на некој начин како инструмент 

          


        </div> <!-- end entry article -->


        
        <div class=