,

(ФОТО) Бијонсе има посебна линија за денот на вљубените

Оваа година, прославете го Денот на вљубените со вистинската љубов на вашиот живот-порачува Бијонсе . Специјално за празникот на вљубените, пејачката лансираше колекција полна со срце, достапна на нејзината веб-страница https://shop.beyonce.com/.