,

(ФОТО-ВИДЕО) ДА,МОЖНО Е: Оваа мајка има 50 години, а изгледа како да има 22!

Да, правилно прочитавте! Оваа жена има 50 години и има 22-годишен син. Но, ако не го знаете ова, можете слободно да помислите дека таа е неговата девојка на иста возраст. Тајната на Лиу Јелин од Кина е во редовниот спорт - таа не пропушта еден ден без вежбање - фитнес и пливање. Во исто време, нема направено ниту една пластична операција и ретко се шминка. https://www.youtube.com/watch?v=dI2qeITFcz8 Слабост на Лиу е пливање на отворено море, со што најголемото достигнување кое досега го има направено растојанието од 7,5 километри од бреговите на Пенанг до Малака (Малезија), кое траело 4 часа.