,

(ФОТО) И ЗИМАТА ТРЕБА ДА Е ОБОЕНА: Тренди зимски палта и ниту едно црно!

Зошто никој не се осмелува да носи шарена зимска облека? Ние тешко ќе најдеме одговор на ова прашање. Да, полесно е да се избелат, но едното перење повеќе или помалку не е ништо во споредба со тоа што мора да биде шарено, весело и забележливо во темното време. Да огрееш во маглата како жолт сончоглед или розево фламинго, за радоста на секој што те гледа. И за сопствената, бидејќи облеката не може да го направи човекот, туку да го направи неговото расположение. Ако и во вашата гардероба владеат сива, темно сина и црна, те покануваме во нашата галерија. Таму те чекаат повеќе од 18 зимски палта, од кои ниту едно не е црна боја. Зимата, исто така, треба да биде обоена. Уживајте во инспирацијата. [gallery size="full" ids="5618,5619,5620,5621,5622,5623,5624,5625,5626,5627,5628,5629,5630,5631,5635,5634,5633,5632"]