(ФОТО) Лек против мамурлак – што велат оние кои го пробале?

Поранешниот вработен во „Тесла" дизајнирал лек, го пробавме и всушност навистина сме изненадени. Постои вистински лек за мамурлакот, и не се работи за црна магија,  нешто во што вашиот најдобар пријател од средно училиште се заколнува. Тоа е течен витамински додаток кој го земате доцна навечер. Оние кои го пробале велат дека ќе се разбудите со чувство на освежување без никакви маѓепсани мамурлации. Тие ја имаат науката на нивна страна, но и покрај тоа, тоа е големо тврдење. Затоа, го ставивме на тест. Ги собравме нашите најсјајни умови за да излеземе, да се опиеме и потоа да го пробаме. Мисијата беше едноставна:  ова чудо е вистински предизвик. Меѓу нашите верни тестери пиевме  алкохол, мешани пијалоци, пиво и вино, само за да се увериме дека имаме точна идеја за тоа што може да направи лекот наутро. Пиевме брзо во мал временски период, пиевме полека и во текот на ноќта. Резултатите беа едногласни. Функционира. Треба да го земате пред спиење, а има вкус на сок од праска, за што на повеќето им се допадна, затоа што има „витамини" вкус.