,

(ФОТО) МОДНИ ТРЕНДОВИ КОИ ЌЕ ЈА ОБЕЛЕЖАТ ОВАА ГОДИНА: Подгответе се на време

Pinterest стана омилена дестинација на многумина за пребарување на водечки модни трендови. Токму затоа можете да бидете сигурни дека она што таму се пребарува во тој момент е многу популарно, а во почетокот на оваа година по популарност се издвоија четири трендови. Откријте ги во продолжение и подгответе се на нивната модна доминација во 2018-та. 1.Широки панталони-време е тесните фармерки малку да ги замениме со нешто понесекојдневно https://www.instagram.com/p/BcmfgC9lHRX/?utm_source=ig_embed 2. Големи обетки-Оваа сезона во однос на акцесоарите и модни додатоци ќе важи правилото „Колку поголемо, толку подобро“... Не двоумете се во изборот на големите обетки бидејќи ќе бидете во тренд со нив. https://www.instagram.com/p/BcqDLabg81A/?utm_source=ig_embed 3.Маички со логоа на брендови-Меѓу најпребаруваните модни парчиња на Pinterest во последно време се маичките со логоа на брендови...Изгледа дека овој тренд од 90-тите оваа година ќе одекне уште посилно. https://www.instagram.com/p/BdyOdh7D_zi/?utm_source=ig_embed