(ФОТО) НА ПРВ ПОГЛЕД ИЗГЛЕДА КАКО КУЌА ОД СОНИШТАТА: Но кога ќе ѕирнете во неа …

Со пет спални соби и пет купатила, за оваа вила во Тексас може да се каже дека  е куќа од соништата. Се простира на два хектари, низ имотот поминува канал, поседува четири гаражи за автомобили и содржина каква што само може да се посака. Сепак, не е се така сјајно како што изгледа на прв поглед.

Погледнете ја галеријата:

Цената на куќата изнесува 1,27 милиони долари

Агентот кој ја води продажбата вели дека интересот за неа е голем Aгентот дури вели дека мобилниот му ѕвони на секои пет минути, но сепак купувач нема. Под огласот во коментарите може да се забележат разни коментари меѓу кои и дека е лесно да се увиди дека има доста чудни работи во куќата и дека сопственикот е некој скржавец кој чува се и свашта во неа Но, агентот вели дека тоа  не е вистина Според него, сопственикот е уметник кој својот дом го користи и како студио За жал кога се сумираат заклучоците, неговата уметност е помалку застаршувачка нели? За среќа тој што ќе ја купи оваа вила, нема да ги гледа овие бизерни цимери бидејки сопственикот ќе си ги земе со себе.