,

(ФОТО) НЕВЕРОЈАТНА ТРАНСФОРМАЦИЈА: Можете ли да верувате дека ова се исти жени?

Со помош на неверојатниот талент кој го поседува, шминкерот Анар Агакишиев (32) од Азербејџан во текот на работата со жени успева да ги подмлади не за неколку години, туку децении. Тој во секојдневната работа се труди што повеќе да ја нагласува природната убавина, но неговата работа добива полн сјај кога се во прашање жените од повозрасен период, на кои им ги отстранува борите и подочниците, и прави да изгледаат исклучително помлади отколку што навистина се. Некои од трансформациите се толку воодушевувачки што тешко можеме да поверуваме дека се работи за иста жена.