,

(ФОТО) НЕКОГАШ НЕ Е СЕ ВО БРЕНДОТ И ПАРИТЕ: Овие чанти се уште не се прочуени, а веќе се кул!

Под хаштагот #cultgaia може да се пронајдат 18 илјади постови, а се тоа благодарение на една чанта. Токку тој лосанџелески бренд, со њујоршкиот Mansur Gavriel, се најзаслуужни за популаризацијата на шопинг чантата по пат на социјалните мрежи. Никогаш не било покул отколку денес да прошетате чанта со непозната модна марка, а нема подобро место од Инстаграм за откривање на помали па и скоро непознати брендови и дизајнери на чанти кои после чевлите се дефинитивно пасија и фетиш на секоја жена. Во што е тајната на тие помали брендови? Во пристапната цена и супер дизајн кој е интересен, иновативен и многу модерен. Ни изработката не заостанува зад дизајнот, па повеќето од овие модели може да се каже дека се направени од еко, мека кожа, која е квалитетна , уникатна и долгорајна. Во морето JW Anderson Pierce чанти или Chloé моделот  Nile, со одличен дизајн се истакнуваат и оние од модните марки кои уште не се прочуле и популаризирале:

Cult Gaia

https://www.instagram.com/p/Be3AyJiHPhN/?utm_source=ig_embed

Staud

https://www.instagram.com/p/Bc-dl-JhCgl/?utm_source=ig_embed

BOYY

https://www.instagram.com/p/Bay8i5MnCUl/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BesiTZdHcQo/?utm_source=ig_embed

Strathberry

https://www.instagram.com/p/BcKnRtwF7jV/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/Bes81i9lcXh/?utm_source=ig_embed

Simon Miller

https://www.instagram.com/p/BT9RsLQBPWC/?utm_source=ig_embed

Volon

https://www.instagram.com/p/Bdj5oRbDBHd/?utm_source=ig_embed

Danse Lente

https://www.instagram.com/p/BbpMEfZho73/?utm_source=ig_embed

Wandler

https://www.instagram.com/p/BepgU5NlUm9/?utm_source=ig_embed