,

(ФОТО) Некои жени ги обожаваат, други не можат да ги смислат: Ова се најпопуларните чизми за есента!

Оваа сезона, апсолутен хит се дефинитивно sock чизмите, кои како што поминуваат деновите, пронаоѓаат сѐ повеќе обожавателки. Веќе почнавме да ги гледаме на градските улици и дефинитивно се едно од клучните парчиња оваа сезона. За трендот сега е заслужна модната куќа Balenciaga чии цветни чизми целосно се разграбани во продавниците, ширум светот. Сега постојат и бројни интерпретации кои може да ги вметнете во својот стил. https://www.instagram.com/p/BZ_4lt2hIJC/ https://www.instagram.com/p/BaAf93wh_t9/ https://www.instagram.com/p/BZ-zm8bDwn3/ https://www.instagram.com/p/BZ9GZAPjWGB/ https://www.instagram.com/p/BZ9pgril65E/ https://www.instagram.com/p/BZ64qw8hkIj/ https://www.instagram.com/p/BZ1lJlSjF9S/