,

(ФОТО) Неодоливи модни комбинации за мајќи и ќерки

Ако вие и вашата ќерка сакате да се средите и да изгледате убаво, вистинска работа за вас се исти комбинации на облека. Ви предлагаме да сошиете или купите исти модели и да прошетате заедно. Вашата девојка ќе биде горда што личи на мама и ќе се поврзете уште повеќе. Изберете заедно модели и дезени кои ви се допаѓаат и инспирирајте се со оваа галерија како да го искомбинирате вашиот изглед. Дали вашата ќерка сака да се облекува како мама? Доколку имате и вие слични фотографии како овие во галеријата подолу можете да ги споделите со нас во коментар :)