(ФОТО) Новогодишната честитка на Кејт, Вилијам и нивните две шармантни деца е тука!

Веќе можеме да бидеме сигурни дека Божиќ се приближува - Божиќната честитка на кралското семејство, Вилијам, Кејт и нивните две драги деца, веќе е тука. Фотографијата за официјалната Божиќна честитка на Принцот Вилијам и Војвотката Кетрин беше објавена на страницата на Твитер на Кенсингтон палатата. На фотографијата, со насмевка Вилијам и Кејт сјаат во друштво на нивните шармантни деца, Џорџ и Шарлот. https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/942714299121913856?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.edna.bg%2Fizvestni%2Fkolednata-kartichka-na-kejt-uiliam-i-dvete-im-ocharovatelni-deca-e-tuk-4651343