,

(ФОТО) ТРЕНД БРОЈ 1 ЗА 2018: Се ќе се носи во оваа боја!

Ако зборуваме за модата, секоја сезона во годината носи некој свој печат, во вид на боја, украси, детали, материјали, дезени... На големата врата конечно ги испративме различните нијанси розе и пинк боја, зелената и бордо уште се тука, но на самиот врв на престолот кога се работи за трендови уште на почетокот на 2018 година доаѓа величенствената вилетова. Славните дизајнери веќе дадоа завршен збор кога на пистите ги испратија моделите во најразлични парчиња во виолетова воја-од чизми и капути, до торби, фустани, салонки, маникир ... Погледнете како модерните дами на Инстаграм ја носат оваа прекрасна боја. https://www.instagram.com/p/BbPjh9GnY-9/ https://www.instagram.com/p/Bcjy9iWgYAi/ https://www.instagram.com/p/BBK6PCLQig1/ https://www.instagram.com/p/BbK7v7TFt84/ https://www.instagram.com/p/BcRrkKGHwRE/ https://www.instagram.com/p/BcYvsqGhge_/ https://www.instagram.com/p/BWX68MRlHZc/ https://www.instagram.com/p/Bc17qivnoeZ/