,

(ФОТО) Уличната мода на славните манекенки одлична инспирација за модни комбинации

Славните ѕвезди, фото модели и манекеки изгледаат совршено и на улица, во најобичните и наједноставни модни парчиња, а не само на писта кога шетаат во креации на најголемите, легендарни светски модни дизајнери. Тие се совршено градени и знаат како правилно да го држат телото, како би изгледале одлично дури и кога се облечат за улица. Затоа уличниот стил на големите фото модели и манекенки е толку фасцинантен, а вие може да соберете фори за својот „уличен“ изглед токму од фотографиите во прилог.