,

(ФОТО) Фризури од познатите холивудски дами кои ќе бидат хит во 2018

Со новата година доаѓаат и нови козметички трендови кои треба да ги следиме, а ако сакаме, ќе ги примениме на нашиот изглед. Еден од највозбудливите елементи на женската визија е фризурата. Со добро направена коса секоја жена ја има потребната самодоверба и се чувствува пожелно и убава. Топ стилистите на Холивуд сумираат 10 хит стилови на коса за 2018 година. Нивната инспирација е, се разбира, едни од најголемите ѕвезди во моментот.