,

(ФОТО) Црната го заврши своето: Ова е најпопуларната боја на облека

Ако цврсто бевте убедени дека црната боја ништо не може да ја замени, можеби сепак се излажавте. Барем кога се работи за претсезона, ќе доминира розовата боја! Во прашање е интензивна нијанса измешана од розе и виолетова, која се споила во прекрасна розева боја и ги освоила сите дами со стил. Во оваа нијанса ќе биде апсолутно сѐ - од џемпери и фустани, преку облека и капути, до торби и ташни. Погледнете подолу како познатите дами ја носат оваа преубава боја. https://www.instagram.com/p/BaE0yz5hzQR/ https://www.instagram.com/p/BYyfosngZ3U/   https://www.instagram.com/p/BaB0WuEAXzX/ https://www.instagram.com/p/BV4tEljg5Y4/ https://www.instagram.com/p/BaLqaNwjQY6/ https://www.instagram.com/p/BaBrmz4HO1t/