(ФОТО) 15 РАБОТИ КОИ Меган Маркл нема да смее да ги прави по венчавката со принцот Хари

Животот на американската актерка Меган Маркл по венчавката, закажана за 19 мај оваа година, ќе и се заврти за 360 степени. Кога и официјално ќе стане членка на британското кралско семејство, од некои работи ќе мора засекогаш да се откаже. Еве кои се тие. 1.Збогум на селфи фотоките-забележливо е дека ова веќе со месеци наназад Меган не го практикува 2.Не смее да излегува во јавност сама 3.Не смее да дава автограми 4.Збогум и на социјалните мрежи 5. Ништо од искажување емоции во јавност 6. Не смее да гласа 7.Не смее да носи оскудна и проѕирна облека 8.Не смее да носи ниту темен лак за нокти 9.Чевли на полна пета не се пожелни 10.Не смее да го исплазува јазикот https://youtu.be/0emmrIpaPFA 11.Ништо од големите чанти кои ги обожава 12.Не смее на недела на модата 13.Не смее да седи каде и да посака 14.Не смее да ги прекрстува нозете додека седи 15.Не смее да оди на спиење пред тоа да го направи кралицата