,

(ФОТО) BALMAIN кампања пролет/лето 2018

Оливие Рустен се најде зад објективот во текот на снимањето на кампањата за пролет/лето 2018 сезона на брендот Balmain .... Францускиот дизајнер ангажирал разнолика постава на модели, вклучувајќи ја Катрин Закарова, Валери Кауфман, Алјна Фич Џералд, Тами Вилијамс и Кико Араи. Фотографиите од новата кампања се направени во луксузниот дворец „Chateau de Baronville“, кој е декориран со луксузни мермерни статуи и елегантно декорирани градини. Со монохроматската палета на бои, Balmain познатите декорации и коцкасти форми, навистина се истакнуваат. Погледнете и сами, па уверете се.