,

(ФОTO) Гвинет Палтроу дизајнираше чевли за Christian Louboutin

Гвинет Палтроу дизајнираше чевли за Christian Louboutin Кога ќе се споменат најпопуларните дизајнерски брендови на чевли каков што е Christian Louboutin и холивудската актерка Гвинет Палтроу, тогаш знаете дека позади  тие имиња, сигурно се крие некоја фантастична соработка. Goop, брендот на американската актерка постои  за да ги исполни и најголемите женски каприци. Сега брендот на популарната актерка нуди 4 нови модели на чевли, креирани во соработка со дизајнерскиот тим на Christian Louboutin. Вистинските есенски класици се добра инвестиција, барем кога обувките се во прашање. Ова се едни од оние чевли, кои ќе посакаат да ги наследат вашите ќерки, а можеби и внуки. Се работи за модерни аксесоари чиј стил не поминува никогаш.   Кој модел Вам ви се допаѓа?