Емисија 14.07.2020: Тик Так и Зорка на „Радио 2“

Денес е неработен ден, па да ви рециклираме тоа што пропуштивте вчера на радио. Интересни родендени, креативни одмири и еден куп интересни работи да слушаш додека чекаш да исполниш граѓанско право.

Се што пропушти вчера на радио, сумирано во 30 минути, ОВДЕ