,

14 мали причини да бидеш среќна што конечно се разведовте

-Не ја делиш својата плата со никого Можеш да ја оставиш масата по вечерата, па нема потреба да се докажуваш како идеална домаќинка и веднаш да раскреваш -Можеш да го направиш токму она што го сакаш дома откако ќе станеш -Можеш да го започнеш својот живот од почеток на нов начин -Можеш да се посветиш на твојата работа и конечно да успееш во кариерата колку што сакаш -Ги постигаш нештата сама без да се консултираш и без да го бараш вистинскиот момент за да ја замислиш идејата. Едноставно дејствуваш. -Сега можеш да патуваш каде и да одлучиш кога ќе одлучите -Секогаш можеш да се потпреш на себе. Веќе не мора да чекаш некој да се врати од работа за да биде твоја поддршка ако има време. -Вие не треба да ги поминувате викендите на начин што не ви се допаѓа. -Вие го готвите она што го јадете и што ви се допаѓа само вам. -Не си разочарана што "тој не ме повика цел ден" -Се забавувате со вашите пријатели колку што сакате. Без да се прашувате дали и некој друг е заинтересиран. -Не мораш да ги уредуваш работите расфрлани од друг -Сега можеш да си купиш мачка. Алергичнот си отиде. Unsplash