21 година претходно: Поранешната министерка за правда Рената Дескоска слави годишнина од брак

Поранешната министерка за правда Рената Дескоска има повод за славење. 

Со сопругот Тони Десковски, кој е професор на Правниот факултет „Јустинијан Први“ токму денес прославуваат 21 годишнина од бракот.

Под објавата на поранешната министерка и професорка се нижеа честитките. 

Инаку, професорката Рената со сопругот Тони имаат едно дете, син.


Фото: Фејсбук профил - Рената Дескоска