5 модни совети што ги дава секоја мајка

Колку и да мислиме дека во сѐ се разбираме и знаеме најдобро, дека нашите мајки се старомодни и често знаат како да разбудат нервоза со нивните коментари и совети, веруваме дека сте биле во многу ситуации каде сепак, мама беше во право за многу работи.

Тоа сигурно е така и во модата. Подолу, потсетуваме на неколку безвременски модни совети кои веројатно секојдневно ги слушате, но сепак е убаво да се потсетите на нив. 

Целиот текст прочитајте го на HASHTAG.MK