Астролозите ги открија најсреќните денови за октомври 2022: Искористете ги следните шанси, можете да го постигнете она што долго го посакувавте

Најсреќните денови во октомври 2022 година можат да ви донесат многу убави нешта, затоа добро подгответе се!

Во октомври на небото нè очекуваат разни планетарни настани кои многу ќе влијаат на нас, како што истакнуваат астролозите. Ќе има големи искачувања, но и тешкотии - добро подгответе се. Според позицијата на ѕвездите, четири дена во овој месец имаат посебна енергија која привлекува успех и позитивни работи, затоа искористете ги на вистински начин!

Најсреќните денови во октомври 2022 година се:

2 Октомври

Меркур излегува од ретроградната фаза и се движи директно - Конечно, сите тешкотии предизвикани од долгиот период на ретроградно движење на Меркур завршија. Се соочивме со погрешни информации, неисправности, грешки, но од 2 октомври ова влијание полека почнува да згаснува. Вистина е дека сепак ќе бидеме под влијание на постретроградната сенка, но комуникацијата веќе ќе биде значително подобра. Ова е најдобриот ден во месецот да си поставите цели за иднината и да ги направите првите чекори кон нивна реализација.

8 октомври

Плутон излегува од ретроградна состојба - Од овој ден ќе имаме можност да ги прошириме нашите лични можности, внимавајќи како се мотивираме, откривајќи што треба да направиме за да го постигнеме она кон што се стремиме. Време е да станете свесни за тоа што ве спречува да растете и напредувате. Кога ќе се соочите со вашите стравови и комплекси и ќе одлучите да се промените, ќе сфатите дека имате многу повеќе моќ за оваа трансформација отколку што мислевте.


Следна страна