„Биби јееј“ - нова песна од „Светот на Биби“

„Биби јееј“ е најновата содржина од „Светот на Биби“.

Во студиото „Подрумот“ во Скопје неодамна беше снимена и песната „Биби јееј“. За музиката повторно се погрижи композиторот Ангел Ќосев. 

За текстот се погрижи Билјана Црвенковска, а ја изведува актерката Слаѓана Вујошевиќ.