БИТКА ЗА СЕКОЈ ЖИВОТ: Ексклузивна фотогалерија од ГОБ „8 Септември“

Во ГОБ „8 Септември“ најголемиот Ковид-центар во земјава, здравствените работници макотрпно повеќе од три и пол месеци се во битка по спасување на секој живот. Таму секојдневно пристигнуваат пациенти со најтешка форма на болеста, а лекарите и медицинските сестри прават се за да секој од пациентите ја добие борбата со смртоносниот вирус. 

Ексклузивните фотографии од одделенијата во ГОБ „8 Септември“, погледнете ги на Фактор.