Бомбакис една година по победата на ракот: Тенка е линијата помеѓу животот и смртта

Кристијан Станковски, на социјалните межи познат како Бомбакис или момчето со картонски знак, денеска сподели емотивни детали за својот личен живот. Имено тој пред точно една година успешно ја завршил борбата со ракот, и сега апелира да не се губи надеж никогаш, и да се живее животот со полна пареа.