Цеца го покажа внукот: На кого личи?

Српската фолк ѕвезда Светлана Ражнатовиж- Цеца штотуку го покажа на Инстаграм својот прв внук Жељко, од синот Вељко. Поминаа четириесет дена откако се породи нејзината снаа Бодана, па денес на Петровден му правеа крштевка.