Цеца и Гоца наздравуваа до зори: Голема веселба во семејството Родиќ за Ѓурѓевдан, дојде и Богдан

Весело беше во куќата на Родиќ во Тител до зори. Се славеше Ѓурѓовден и по тој повод се собраа голем број гости, меѓу кои беше и сваќата Светлана Цеца Ражнатовиќ, како и пејачката Гоца Божиновска.

Гоца пристигнала со нејзината најмлада ќерка Зорана, а ги пречекаа идната снаа Бојана Родиќ и синот Мирко Шијан, кои дојдоа малку пред неа.

"Цеца дојде на забавата во придружба на нејзиното момче Богдан Срејовиќ, кој не се одвои од неа цела ноќ. Тие пристигнаа нешто пред полноќ на прославата, меѓу последните и беа одлично расположени", истакнува изворот.

"Божиновска и Цеца се сретнаа за прв пат во куќата на Родиќ, а за нив се знае дека имаат долгогодишно пријателство. Наздравуваа до утрото, трпезата беше богата, додека сите им нарачуваа омилени песни на музичарите", рече истото извор, додавајќи Мирко Шијан бил најсреќен.

"Мирко Шијан, како и секогаш, беше најсреќен. Пееше цело време, се качуваше на столици, па затоа беше главниот за атмосферата. Бремената Бојана честопати беше во неговите раце, па сите можеа да видат колку се сакаат.; пишуваат српските медиуми.