Цеца и Карлеуша се тотално различни, но сепак имаат нешто заедничко: Моден додаток од 2.300 евра

На рочиштето одржано на 23 септември, Цеца носеше чанта „Луј Витон“, а Јелена ја има асолутно истата

Познатите пејачки не зборуваат со години, јавноста зуи за нивните судења и иако се сосема различни по карактер, кариера, начин на живот, сепак имаат нешто заедничко.

Тоа е нивната љубов кон, во овој случај, скапа чанта, која ја имаат и Цеца и Јелена.

Станува збор за парче од „Луј Витон“, кое, како што може да се види на официјалната веб-страница, чини 2.690 долари, или 2.300 евра.


Цеца ова чанта ја носеше на сослушувањето, кое беше закажано за 23 септември.Јелена својот „Луј Витон“ го носеше малку порано, за време на приватен лет за Охрид. На 5 септември, пејачката тогаш одржа концерт кај нас.


Можеби ќе ве интересира:

Цеца зборува за семејството: Децата ги воспитав со помош на свештеник, внукот ќе го разгалам 

(ФОТО) Атина е иста како мама: 12-годишната ќерка на Карлеуша сè повеќе наликува на неа