Читателките одбраа: Најчесто купуваат во парфимеријата „Шатци“

Повеќе од 3.600 читателки на „Женски магазин“ се вклучија во анкетата „Во која парфимерија најчесто купувате“. 

Дамите одбраа дека нивен прв избор е „Шатци“ кога е во прашање парфимеријата во која најчесто ги пазаруваат своите омилени козметички производи и парфеми.

Во тесна трка, со само 50 гласови помалку, на второто место се најде „Космо“.

Во продолжение вкупните гласови и резултатите: