Дали се сеќавате на оваа жена? Нема да верувате како изгледа сега

Мајра Росалес стана позната кога тврдеше дека случајно го згмечила внукот. Подоцна беше откриено дека момчето било убиено од нејзината сестра која ја замолила Мајра да ја преземе одговорноста затоа што таа и се заканувала со смрт.  Мајра се согласи затоа што беше убедена дека наскоро ќе умре од дебелината како и да е.

Сепак, по сите овие настани, Мајра реши да го промени животот. Нејзината сестра доби затворска казна од 15 години, а Мајра сакаше да стори нешто за да може да се грижи за нејзините други деца.

Откако разговарала со специјалисти, таа се префрлила на строга диета, а по некое време отишла на операција за намалување на желудникот. Една операција не беше доволна, на крајот таа изврши повеќе од 10 затоа што последователно мораше да го исече вишокот на кожа што се создава заради екстремната дебелина.

Сето ова и овозможило на Мајра целосно да го промени својот изглед. Нејзиното здравје е подобрено и повеќе не претерува со храна. Таа најде и нов партнер, а нејзините нови слики завршија во медиумите и ја изненадија јавноста.

Погледнете како изгледа денес.


Извор: Б92

Можеби ќе ве интересира и ОСЛАБЕВ 31 КИЛОГРАМ ТЕРАЈЌИ СИ ИНАЕТ САМАТА НА СЕБЕ: Новинарката Катерина Гетева за новиот изглед