Дали Викторија и Дејвид Бекам наскоро ќе станат баба и дедо?

Според пријател на Дејвид и Викторија Бекам, една од најпознатите двојки во светот, тој поранешен најдобар фудбалер таа одлична модна дизајнерка, нивниот син Бруклин и Никола Плац, неговата избраничка со која неодамна се венча, очекуваат дете.

Ама, Ниту Пелц ниту Бекам сè уште официјално не ја потврдија оваа добра вест, а нивниот неименуван пријател, извор во американски таблоид, неодамна рече:

„На почетокот, Викторија и Дејвид беа против таа врска, но тие беа среќни кога слушнаа за веридбата и им го дадоа својот благослов. Ова е многу возбудлив период за нивното семејство и особено им е драго што Бруклин се врати на нозе по турбулентните односи во кои се наоѓаше“.