Дани Димитровска: Како тинејџерка бев бушава и малку луда!

Оваа недела Hashtag.mk во тинејџерските години ја наврати секогаш оригиналната и уникатна Дани Димитровска. Како што открива популарната пејачка, во тоа време најчесто се расправала со родителите околу времето за излегување.

Текстот го имате ТУКА