Денес е 07.07: Магичен датум што ги исполнува желбите

Ваквите датуми секогаш имаат посебна моќ. Овие се денови со извонредна енергија што носат и им даваат среќа на луѓето. Во таков ден, секој има можност да го оствари својот сон.

Овие датуми се обично многу енергични денови, во кои е корисно да се извршат разни ритуали, да се започне нешто ново и, се разбира, да се исполнат нашите најдлабоки желби. Затоа 7 јули е одличен ден за поставување нови цели и задачи!

Во нумерологијата, неделата се смета за божествен број, за основен и најмоќен број. Овој број е остроумен. Тој е чувар на тајните и е заинтересиран за духовниот свет на човекот.
Бидејќи 7 е духовен број, важно е на овој ден да се свртите кон вашиот внатрешен свет, да се кренете над материјалното, да го слушате гласот на вашето срце. Денес, само вашите најискрени желби ќе се остварат.

Погледнете подолу што треба да направите денес за да ги остварите вашите соништа!


Потпрете се на вашата интуиција и соништа - На овој ден, срцето ќе ви каже по кој пат да одите за да станете посреќни. Од утрото ќе почувствувате љубов на луѓето околу вас, деловните работи ќе одат полесно, а позитивната енергија ќе има насекаде околу вас.


Енергијата на неделата започна да работи ноќе, затоа обрнете внимание на вашите соништа уште во раните утрински часови - оваа енергија може да содржи тајна порака и совети од универзумот за тоа каде да одите и што е најважно - како. Интуицијата и соништата ќе ви помогнат да разберете во која насока можете да продолжите напред, како да ги подредите приоритетите и кои желби ќе ви бидат најправилни.


Ако сакате да поставите амбициозна цел и да ја остварите желбата, мора да дејствувате за да ја исполните - формулирајте ги своите желби и веднаш започнете да работите на нив. Немојте само да измислите нешто и да заборавите на тоа следниот ден. Ова ќе биде првиот и најважниот чекор за одење напред. Енергијата на овој број ќе ви помогне да го изберете вистинскиот пат во животот.


Што е најважно, вашата желба треба да биде навистина остварлива, а не да граничи со научна фантастика. Сонот треба да биде нешто што се постигнува со работа и малку среќа. На овој ден добро е да се препуштите на смирувачки и пријатни активности - слушање музика, гледање филмови и ТВ-емисии, читање книги, разговор со најблиските. Инспирацијата доаѓа ако продолжите да ја барате!


Извор: edna.bg

Откријте: Колку години ќе живеете според големината на чевлите