До 20 февруари тешко предавство за овие 3 хороскопски знаци

Овен

И покрај фактот дека ќе биде многу профитабилен и мирен февруари за Овнот, тие нема да можат да избегнат предавство. Напредокот во кариерата може да ја влоши ситуацијата во личниот простор и семејниот круг.

Не е исклучено нивното најмило и најблиско лице, на кое му веруваше и му ги довери сите свои тајни, да ги изневери, да ги предаде, да ги наклевети.

Претставниците на овој знак се способни да проголтаат мала измама, случајно запоставување и да го разберат недоразбирањето. Но, тие никогаш нема да можат да простат намерно предавство.

Овнот може да прифати извинување само еднаш. Тогаш тој ќе замине без да остави ништо зад себе. До 20 февруари, овнот треба постојано да биде поблизу да сакана личност.

Близнаци

Близнаците исто така нема да имаат успех во нивниот личен живот, бидејќи нивниот партнер одамна крие тајна. До 20  февруари, кога ништо нема да биде проблематично, веста ќе им дојде како „од ведро небо“.

Може да им биде соопштено од туѓинец, пријател или самиот предавник. И штом ќе дознаат за предавството, веднаш ќе решат да се одмаздат!

Така, Близнаците, без да измислат нешто подобро, можат да започнат неколку нови врски одеднаш за да се одмаздат, што на крајот ќе ги уништи еднаш засекогаш односите изградени низ годините.

Вага

До 20 февруари, лицето што е најблизу до вашето срце, ќе ве удри неочекувано. Од почетокот на месецот, поради чудното однесување на партнерот, Вагата ќе почне да се сомнева дека нешто не е во ред.

Нивната сакана на каков било начин ќе ги скрие доказите, ќе лаже и ќе бега од незгодни прашања. Но, вистината ќе биде откриена.

Вагата мора да биде трпелива, мудра и да донесе правилна одлука во оваа ситуација. И тогаш размислете дали тие се причината за предавството.